Partners

Het ecosysteem van het Blue Innovation Center breidt zich continu uit met elkaar versterkende partijen. Het centrum heeft momenteel enkele samenwerkingspartners, gevestigde bedrijven en concrete projecten lopen. Hieronder vindt u een overzicht.

Bluehub

Bluehub gelooft in innovatieve groei: het continu zoeken naar nieuwe manieren om mkb-ondernemingen en hun ideeën te laten groeien. Kwalitatief én kwantitatief.

Meer lezen

HOLLAND INNOVATIVE

Holland Innovative is toonaangevend wanneer het gaat om het begeleiden van organisaties bij Projectmanagement, Product- & Proces ontwikkeling en Reliability Engineering. Holland Innovative is een van de initiatiefnemers van het Blue Innovation Center.

Meer lezen

Blue Engineering

Blue Engineering is een jonge, ervaren club engineers die samen met opdrachtgevers werkt aan innovaties en deze op een duurzame manier vormgeeft. Jong in spirit en ambitie, maar zeer ervaren in technische projecten.

Meer lezen

RABOBANK

De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener met een coöperatieve grondslag. Rabobank is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. Rabobank Venlo e.o. is een van de initiatiefnemers van het Blue Innovation Center.

Meer lezen

HAS Hogeschool

HAS is een hogeschool dat zich richt op de food- en agribusiness. De HAS bouwt aan een eigen, dragende rol in de vernieuwing van de kennisinfrastructuur van de sector, in Nederland, maar ook internationaal. HAS is een van de initiatiefnemers van het Blue Innovation Center.

Meer lezen