Partners

Het ecosysteem van het Blue Innovation Center breidt zich continu uit met elkaar versterkende partijen. Het centrum heeft momenteel enkele samenwerkingspartners, gevestigde bedrijven en concrete projecten lopen. Hieronder vindt u een overzicht.

HOLLAND INNOVATIVE

Holland Innovative is toonaangevend wanneer het gaat om het begeleiden van organisaties bij Projectmanagement, Product- & Proces ontwikkeling en Reliability Engineering. Holland Innovative is een van de initiatiefnemers van het Blue Innovation Center.

Meer lezen

Blue Engineering

Blue Engineering is een jonge, ervaren club engineers die samen met opdrachtgevers werkt aan innovaties en deze op een duurzame manier vormgeeft. Jong in spirit en ambitie, maar zeer ervaren in technische projecten.

Meer lezen

OptimusAd

OptimusAd verbindt adverteerders middels een volledig geautomatiseerd platform aan beschikbare online advertentieruimtes en koppelt websites aan potentiële adverteerders.

Meer lezen

Theo Geurts Coaching en Mediation

Theo Geurts Coaching en Mediation is een bureau gespecialiseerd in executive- en personal coaching, loopbaanvraagstukken en praktische en resutlaatgerichte HR ondersteuning.

Meer lezen

RABOBANK

De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener met een coöperatieve grondslag. Rabobank is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. Rabobank Venlo e.o. is een van de initiatiefnemers van het Blue Innovation Center.

Meer lezen

Bluehub

Bluehub gelooft in innovatieve groei: het continu zoeken naar nieuwe manieren om mkb-ondernemingen en hun ideeën te laten groeien. Kwalitatief én kwantitatief.

Meer lezen

ColorFabb

ColorFabb is een internationaal leidende producent van 3D printing filamenten in een breed scala aan kleuren en samenstellingen. Zij hebben hun eigen webshop en zijn actief in het b2c en b2b segment.

Meer lezen

Studio Baan

Vanuit een passie voor innovatie, creativiteit en conceptontwikkeling creëert Studio Baan de ultieme mix tussen Trend Forecasting en de daadwerkelijke omzetting in commerciële producten. Ze transformeren de internationale trends en stromingen voor elke sector in strategieën, creatieve concepten en ideeën, zowel innovatief als actiegericht.

Meer lezen

HAS Hogeschool

HAS is een hogeschool dat zich richt op de food- en agribusiness. De HAS bouwt aan een eigen, dragende rol in de vernieuwing van de kennisinfrastructuur van de sector, in Nederland, maar ook internationaal. HAS is een van de initiatiefnemers van het Blue Innovation Center.

Meer lezen

Helian Polymers

Helian Polymers richt zich op maatwerkoplossingen voor de kunststofindustrie. Zij leveren o.a. materialen voor 3D printing, biopolymeren, masterbatches en functionele additieven.

Meer lezen

IM-ACES

IM-ACES is kenniscentrum waar bedrijven terecht kunnen met problemen, technische vraagstukken, ideeën en innovaties in de breedste zin van het woord. Daarnaast creëert IM-ACES marketing & sales concepten om innovaties om te zetten in realiteit.

Meer lezen

3Hoog Communicatie

3Hoog Communicatie houdt zich uitsluitend bezig met concepting en doelgroepdenken en vertaald dit naar alle denkbare middelen. De nieuwe economie is gestoeld op volledige transparantie, samenwerking en wederzijds vertrouwen. Als je dit begrijpt dan weet je dat communiceren met de doelgroep is veranderd.

Meer lezen