Studio Baan vestigt zich in Blue Innovation Center

Creatief bureau Studio Baan vestigt zich in het Blue Innovation Center. Het innovatiecentrum versterkt daarmee haar creatieve innovatiekracht en conceptontwikkeling. Studio Baan versterkt daarmee de andere bewoners door het gezamenlijk innoveren, ontwikkelen en naar de markt brengen van commerciële formules, producten en oplossingen. Studio Baan is de 19eonderneming die zich vestigt in het innovatiecentrum.

High-Tech en Creativiteit versterken elkaar

Het Blue Innovation Center zoekt continu naar ondernemingen die het centrum als geheel kunnen versterken. Met de toetreding van Studio Baan worden de marketing- en creatieve competenties van het innovatiecentrum als geheel verder versterkt. Daarnaast sluit de filosofie van Studio Baan erg aan bij de Blue Economy filosofie waardoor de ondernemingen in het Blue Innovation Center zich laten inspireren. Ook hier wordt een verdere versterking van het collectief verwacht.

Over Studio Baan

Studio Baan is een creatief bureau, opgericht in 2004, met een sterke reputatie als visionair en trendsettende concept ontwikkelaars. Met hun exclusieve kennis van de veranderende wereldmarkt hebben zij veel bedrijven geholpen bij het ontwikkelen van unieke concepten en formules. Door een intensieve samenwerking met het Blue Innovation Center aan te gaan, verwacht Studio Baan technische innovaties gezamenlijk met andere ondernemingen van het centrum te ontwikkelen en naar commerciële formules, producten en/of oplossingen te vertalen.

Over het Blue Innovation Center

Het Blue Innovation Center is een ecosysteem voor ondernemers, kennisinstellingen en startups die technologieën en ideeën willen initiëren en verder willen ontwikkelen. Het innovatiecentrum richt zich op het succesvol naar de markt brengen van (open) innovaties en het voortbrengen van nieuwe succesvolle bedrijven. Daarbij laat het centrum zich inspireren door de duurzaamheidsfilosofie Blue Economy. Het Blue Innovation Center stelt zich tot doel om in 2020 het volgende bereikt te hebben: 100 nieuwe ideeën, 20 nieuwe bedrijven en 250 banen voor hoger opgeleiden.