HANNOVER MESSE GROOT SUCCES VOOR BLUE INNOVATION

‘Op de Hannover Messe 2015 hebben we kunnen zien dat Industrie 4.0 is gearriveerd in het heden. In een meedogenloos tempo integreren fabrikanten digitale netwerken. En deze ontwikkeling zet zich exponentieel voort’, aldus Dr. Jochen Köckler, lid van de Raad van Bestuur van de Deutsch Messe AG. Ook dit jaar was ’s werelds grootste industriebeurs enorm succesvol. Enkele feiten: meer dan 220.000 professionals, waarvan 70.000 niet-Duitsers, bezochten de Messe. In totaal waren er 6.500 exposanten uit 70 landen. Nederland was met 200 exposanten en 4.300 m2 het op vijf na grootste land op de Hannover Messe. Een puik resultaat!

Veel exposure voor Blue Innovation Center

Ook Blue Innovation Center kijkt zeer tevreden terug op de messe. Hans Meeske, managing director van Holland Innovative, ligt toe: ‘de open setting en manier van presenteren verklaart het succes van deze beursstand. De onderlinge samenwerking was optimaal en de innovators leerden elkaars innovaties te begrijpen en uit te leggen aan langslopende professionals. Een echte co-creatie. Feit dat de eerste aanmeldingen voor volgend jaar al binnendruppelen, zegt genoeg!’

Er werd veel exposure behaald met een bezoek van Elżbieta Bieńkowska, Eurocommissaris van Interne Markten, Industrie, Ondernemerschap en MKB, Henk Kamp, Minister van Economische Zaken, Ineke Dezentjé, voorzitter/directeur van FME-CWM en Monique van Daalen, Ambassadeur van Nederland in Duitsland het Holland Innovation Square. Daarnaast werd er veel exposure en positieve pr gegenereerd met het Innovation Café, onder andere georganiseerd met de drie technische universiteiten van Nederland, en met de 3D STACKER Printer die Helian Polymers presenteerde.

Meer informatie over de Hannover Messe

In de nieuwsbrief staat een uitgebreid verslag van de diverse activiteiten van het Blue Innovation Center op de Messe. De webversie van de nieuwsbrief is hier terug te vinden: eepurl.com/bkI4m9

Ook zijn er diverse partners van Blue Innovation Center geïnterviewd door Duitslandnieuws.nl. Deze zijn hier terug te vinden.